ЗА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО МЕЦАНИН СИСТЕМИ +359 889 053005

НАШИЯТ МЕЦАНИН SSS04

ПРИЛОЖЕНИЯ НА МЕЦАНИН SSS04 ПО ИНДУСТРИИ

ПРОИЗВОДСТВО

Мецанин SSS04 предлага възможност за изграждане на допълнителни площи в производствени компании. Благодарение на различните конфигурации от структура, подово покритие и товароносимост на площта сме в състояние да предложим решение за всяко производство. Лесно е – просто ни изпратете запитване или направо се обадете.

E-COMMERCE

Мецанин системата е перфектно решение за изграждане на ол-лайн магазин. Етажите на Мецанин SSS04 могат да бъдат свързани с конвейери, лифтове или да се използват за AGV роботи. Голямата площ, разположена във височина, спестява време за преместване на стоките от входа към изхода, като същевременно физически може да я раздели по видове.

СКЛАДИРАНЕ

Мецанин SSS04 е подходящ при необходимост от складиране на стоки, които не са на палети, или са различни по обем, тегло и вид на опаковане. Незаменим е за складиране на мека мебел.

Офисен Мецанин

С добавяне на стени, варти и прозорци, Мецанин SSS04 се превръща в първокласен офис. По този начин оползотворявате обема на помещението, като според вашите нужди офисите могат да са на горните нива, като пода се използва за склад, производство или нещо друго, или пък да се обособи офис сграда в сградата. Изборът е неограничен!