Система „Мецанин - SSS04“


Система "Мецанин - SSS04" на Складови системи и стелажи ЕООД представлява самостоятелно-стояща метална конструкция, която са монтира в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.

Предлаганите "Мецанин - SSS04" са с товароносимост от 100кг/м2 до 1200кг/м2 и с размери, напълно съобразени с помещението в което се монтират. Подът на етажите на системата може да бъде изграден:

  • Oпорна ЛТ-ламарина със специален профил и ПДЧ, боядисано с износоустойчива боя AQ-16
  • Метални панели (плътни или с отвори) или електрозаварена скара.
  • Под за Мецанин, доставен от нашите партньори от Berghoef - Германия - плочи със специално противоплъзгащо и износоустойчиво покритие по работната част и меламиново покритие по долната. Пода на Berghoef има Сертификат за негоримост.

Система Мецанин е особено подходяща за използване във високи помещения, защото увеличава използваемата площ, без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.


Стелажните системи „Мецанин - SSS04" са собствено производство на „Складови системи и стелажи" ЕООД, в партньорство с производителя на носещите Sigma-профили Scaffsystem Srl. - Италия

Подобен тип стелажни конструкции позволява да бъдат изградени различни по тип, височина и приложение етажи, които напълно усвояват обема на вашето помещение. Още едно предимство на този тип стелажни конструкции е, че лесно може да се преместват или преаранжират.

 


Content
LivedaMed2000