ЗА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО МЕЦАНИН СИСТЕМИ +359 889 053005

Технически проект

 

След като изработим съвместно с клиента идеен проект на Мецанин, започваме изготвянето на технически проект. Наш проектант, в сътрудничество с партньорите ни в различните специалности ще придаде форма и съдържание на вашият Мецанин. Техническия проект включва в себе си всички необходими за изграждането Мецанин SSS04 елементи, при спазване на българските и европейските регулации в областта. Техническия проект на Мецанин включва както технически чертеж, така и статически и динамични изчисления на структурата, пожарозащита, ако има изискване за такава, както и анализ на глобалната устойчивост. Техническия проект е неделима част от нашата обвързваща оферта.

След като идейният проект на вашия мецанин е одобрен, точните спецификации се предават на нашия вътрешен екип по структурно инженерство с инструкции за започване на производството на всички стоманени компоненти, необходими за изграждането на вашия мецанин.

Какви материали ще използваме?

За да произведем основната конструкция на вашия мецанин, ние произвеждаме следните компоненти, като използваме стоманени профили в съответствие със строгите стандарти на BS5950-1: 2000 и студено валцовани профили съгласно  EN 1993-1-3 и националните приложения на Република България:

  • Колони – В основата на вашия мецанин стоманените структурни колони ще бъдат разположени така, че да поддържат мецанин платформата отгоре.
  • Основни плочи – Те ще бъдат фиксирани към пода и заварени към основата на вашите колони за под, за да предпазят пода под тежестта на мецанин конструкция
  • Главни греди – те ще бъдат монтирани над колоните, така че да поемат товара на Мецанина.
  • Второстепенни греди – Те ще бъдат поставени между главните гредите, създавайки вторичната основа, върху която ще бъде фиксиран декингът.

Колко време ще отнеме производството на моя мецанин?

Графикът на производството на мецанина може да варира в зависимост от размера, тъй като това ще диктува броя на произвежданите компоненти, но нашите инженери работят според уговорения конкретен график на вашия проект. Вашите компоненти могат да бъдат произведени и готови за изпращане до обекта в рамките на няколко седмици в повечето случаи.

Произвеждаме ли по официални стандарти за безопасност?

Складови системи и стелажи постоянно поддържа своите производствени стандарти в съответствие с безкомпромисната акредитация на  EN1090 – CE маркировка. Годишната одиторска проверка на всички завършени проекти през годината се извършва заедно с проверка на нашата фабрика и процедури от външен одитор. Сертифицирането за маркировка CE е законово изискване за производството на структурна стомана и това включва мецанин подовете. Спазвайки насоките, определени от CE стандартите, Складови системи и стелажи ЕООД гарантира, че всички стоманени продукти, които произвеждаме, са напълно проследими със сертификати за изпитване, които са лесно достъпни. Другите предимства на нашата акредитация за маркировка CE включват:

  • Увереност, че всички на заварчици извършват годишни тестове
  • Гаранцията на българските стандарти от първоначалния дизайн до крайния продукт
  • Спокойствие, че можете да ни се доверите на като дългогодишен акредитиран производител
  • Отговаря на изискването за маркировка CE от застрахователи и наемодатели.

Произвеждаме ли аксесоари за Мецанин?

Да, Складови системи и стелажи  произвежда поръчкови стълбища, парапети, и врати за палети точно в съответствие със спецификациите, илюстрирани във вашия одобрен проект като част от нашата услуга. Независимо дали се нуждаете от просто стълбище, множество стълбища или стълбища с неправилна форма , можем да произведем каквото ви е необходимо с протектори и цветове, подходящи за вас. В зависимост от предназначението можете да изберете балюстради от неръждаема стомана и защити със стъклен или мрежест пълнеж. Каквито и да са вашите изисквания, нашите инженери са изключително талантливи и използват богатия си опит, за да произведат вашия мецанин под и аксесоари по желания от вас вид и спецификация.

Къде ще произведем вашият Мецанин?

Вашият мецанин ще бъде произведен в нашия производствен център в Божурище, преди да бъде доставен директно до вашия обект, където и да се намирате в България, за да бъде инсталиран професионално от нашия екип. Ние експлоатираме над 2 000 кв.м. индустриално пространство, предназначено за производство. Това дава възможност на нашия дизайнерски екип, производствени инженери и екип за управление на проекти да работят в тясно сътрудничество по вашия проект.